Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2016 21:21 - НАРОД, КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ, САМОЗВАНЦИ,КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, НЕ Е ЖЕРТВА! СЪУЧАСТНИК Е!
Автор: drsubev Категория: Други   
Прочетен: 2347 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 15.01.2016 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  

Народ, който избира  корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!

Нека само след малка ретроспекция си спомним началото на 90-те, когато всички се стичахме по площадите и с въодушевление мечтаехме да превърнем „времето в наше”. Но не би, защото дойдоха пратениците  от  Метрополията, които заедно с наши предатели като Ив. Костов, Ив. Ангелов,Е м. Хърсев и компания, сътвориха и наложиха „ред”във все още съществуващата ни държава  с чудовишето  - „Планът Ран Ът”. После бавно и полека нейните нституции умишлено бяха ликвидирани. Суверенитетът, националната  сигурност, националеният  интерес и приоритет, вече започнаха да се определят отвън, а полъхът на световния хаос наречен - Нов световен ред ни превърна в колониална територия. Обещаваната ни демокрация се превърна в плутокрация, а  властта премина вече в ръцете на богатите.

  В настоящия и вид тя вече е  олигархия - власт притежавана от  съвсем малка група богати. При това - границата на разделението на отделните власти съвсем изчезна, и те станаха власт като едно здраво и монолитно тяло, което  властовата метаморфоза я  превърна вече в – единовластие. Като  власт на монарх. Съвсем по Монтескьо, -”съсредоточат ли се трите власти в една институция , или лице, свободата става тирания”. Или пък може би Монтескьо не е прав? /Само преди ден висш съдия по национален тв-екран обяви за „ужасяващата намеса на изпълнителната власт явно визирайки премиерът в работата на ВСС. Както и съпътсващите по случаья есемеси...”/. Знаем, че по света подобно  лице  е, или крал, цар, султан, емир  и пр., но у нас – то вече е премиер. При това с небивало его за гордост, непокрита самонадеяност и нарцисизъм. Феноменът може да се определи и като - „неограничена премиерска монархия”. Както  и наш уникален принос в световната практика. Вече осветлихме човечеството, когато самозванецът  наш „цар”  направи своя „царска” партия и стана... премиер. „Цар” – премиер/?/. Няма що – щастлив народ сме...

Само за броени години с помоща на набор от бандитски приватизации, концесии, търгове, „обществени” и пр.поръчки беше разграбено националното ни богатство. С  „радостни сълзи”  обаче отпразнувахме членството си в НАТО, а после с натъкмяване, и това в ЕС. Само, че зад неговата Шенгенска ограда. Въпреки този си нов имидж, продължаваме да сме  последни в европейската редица – най-бедни, най-болни,  най-неграмотни, най-нещастни от живота, и на първо място сме в света по смъртност /от 230 държави  в света - дори и пред Лесото!І.  С  небивал демографки срив,  тревожно  сочещ края на нацията ни. / с два милиона  млади хора –цветът на нацията  по света като космополити/. А бъдещето - никакъв оптимизъм по всичко това.

Нямащият край  т.н.”преход” ни донесе - неограничена корупция и до най-висшите властови среди, както и липса на  елементарно съдебно преследване. Повече от  очевадни и такива за милиарди, какъвто е случаят с КТБ. Където в предишния мандат на това правителство бяха голяма част от „държавните пари”/?/. Разбира се и тези на някой „по-равни” граждани. Но и  където доразграбването продължава и в момента. Както, и където освен милиардните заеми от еврейските банки с които беше натоварен народът ни, той вероятно  ще плати повторно „сметката”, поради задаващите се нови съдебни искове по казуса. Разбира се за това гробно се мълчи.Изобщо налице е  национална картина показваща, сякаш  едва сега започва националният грабеж?! Или пък избуяващите години на  мутренската  престъпност – „организирана”, „битова”, и  всякакъв вид, вандализъм и насилие..  Грабежи,убийства, „самоубийства” и безброй смърти .Всичко това обаче прикрито с изфабрикувани цифри и проценти на умела стакмистика ./Известен анализатор наскоро отбеляза, че е извлекъл  величина показваща , че  тези смърти надминават случващото се дори в ИДИЛ?!/.  И всичко това при наличието на замърсена медиина среда и медии пазарувани  без правила, като на бит пазар. Но вече  и с  „уместната” властова забележка от рода – „стига вече”...

 Абсолютно зависимите ни властови институции от Брюкселските си господари, на практика са едно бутафорно управление. Като на авто пилот. Министерствата , парламентът и магистратурата и останалите висши структори на властта са по-скоро офиси заети отпрекалено скъпо платени случайни продажни чиновници. Президентската ни институция, или по-скоро заемащият я президент,  са  постоянен повод за карикатурен образ и присмех не само в ежедневието ни, но и от дипломати и изявени чужди политици. Чешкият президент Милош Земан дори оприличи Пленелиев със .. .задник/!/. Същата тази личност  за жалост е и  „баща на нациятя” ни, както  и щеф на Консултативния съвет по национална сигурност.  Личност още подписваща  и указите  за нашите посланици, които освен нашия имидж, градят и нашата национална сигурност пред останалия свят. Неговата сервилщина  и пуделщина будят доста нелицеприятни чувства в народа, който  с присмех го нарича само -  Роско.

Тогава какво стана с Родината ни? Бяхме нещо забележимо пред останалите народи преди този четвърт век, а сега сме на самия край на тази международна редица. Бяхме  на почетното 35-то място сред най- развитите икономически страни. Със силна армия с флот,танкове и самолети гарантираща националната ни сигурност. За жалост, останали са само няколко от тях, и то с взети под наем двигатели. А небето ни ще се пази от турци. Имахме добре работещи социални системи и образование.Сега имаме повече от 50 ВУЗА, но най-неграмотните млади хора в ЕС. От тълпата бедни и отчаяни хора се чуват гласове, че трябвало да се смени системата на управление на държавата. На коя държава?  Нея вече я няма.Има само територия управлявана от послушни васалчета, които току-тъй няма да изпуснат кокалът си. При това тези  „гласове” сякаш са  без жар и порив, а по-скоро възглас на отчаяние на народ загубил националното си достойнство, и крачещ с примирение към мрачното си бъдеще.Затова: „Народ, който избиера корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!”, казал е преди близо седем десетилетия последният велик британец – Джордж Оруел.




Гласувай:
2



1. nikikm - цИТАТ:
16.01.2016 00:17
"НАРОД, КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ, САМОЗВАНЦИ,КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, НЕ Е ЖЕРТВА! СЪУЧАСТНИК Е! "
РЕПЛИКА:
Този,който мисли,че на народа е дадена КАКВАТО И ДА Е възможност да избира,или е заблуден,или невежа или глупак!
Авторе,не го приемай,като нещо,което да те обижда,целта ми е Истината и това е моето мнение,но не само!Може и да греша.
цитирай
2. sekirata - ето и тук какво се търпи
16.01.2016 00:21
от: apostapostoloff За постинг: КЪДЕ Е ВЯРАТА ТИ, МОЙ НАРОД?!
аз се чудя къде и как да изпразня дисагите...
Одобри | Изтрий

Вещице какво прави щерка ти? А Петърчо как е? Живи ли са?
Одобри | Изтрий

1. apostapostoloff - Напрaвена ти е черна магия, НО
10.10 06:38
аз мога да я разваля. Само срещу 4400 лева.
цитирай
Изтрий

apostapostoloff - Пак те
12.10.2014 07:22
преебаха, еееееей! Черна магия, черна магия е това. Копанарска черна магия е това, много добре съм запознат със симптомите. Ще ти направя отстъпка и ще я разваля само срещу 3800 лева. И ще се избавиш от мъките си завинаги!
цитирай
09:08 - Айде, без сръдня и с

от: apostapostoloff За постинг: ЧЕСТИТА 2016!
весела пръдня. Честита да е!

Направи ли вчера главата? Дра ли лисици?
Одобри | Изтрий

от: apostapostoloff

Харесаш ли момата,

запрятай и полата.

Хвърли я на кревата и

й разкрачи краката!
цитирай
3. lidislidis - Споделям написаното.
16.01.2016 03:25
Доказателства много, че народа е съучастник и деградирал не само в развитието си и мисленето си има много. Всеки втори българин е свикнал да прави далавери, за да преживява.Кражбите в България са на почит и масово се предпочитат, дори в духовната сфера. Да не говорим за българите в България, които са се възползвали чрез измами и подкупи да придобият семейни наследства с фалшиви пълномощничества, този народ деградира и е модел на правителството си и негов съучасник. Отстрани се вижда ясно това. Нищо не е измислено. Понякога ми става жал, а понякога се отвръщавам, че такива деградирали хора ни определят нас живеещите в чужбина за родоотстъпници. Нима е по добре да бъдем мафиоти и съучастници на криминални машинации, деградирали и доволни от това българи?
ОПРЕДЕЛЕНО, НЕ! Благодаря от такива съвременни "велики българи"!
цитирай
4. dartanjan - Защо сте останал с впечатление че ...
17.01.2016 09:58
Защо сте останал с впечатление че народът избира управниците? Политиците се назначават от банкерите и чуждите посолства. Суверентът е поставен в ситуация да избира или лявата ръка или дясната на един и същи кукловод, който иска да свали Божия порядък на Земята и да провъзгласи луцифер за бог, след което да принуди хората, които приемат белегът на звярът, вместо Божият печат (Божият закон), да му се поканят. Тяхната цел е да узаконят беззаконието за да консервират системата на мамона, която същестува благодарение на беззаконието.

Вината на българите се състои в тава, че след като комунистите чрез социален инженеринг и гьобелсова пропаганда на митологият за еволюцията,която е физически невъзможна, успяха да унищожат вярата на хората в живият и свят Бог , който е единственият источник на истината, любовтта и живота, те станаха толерантни към беззаконието в обществото и започнага да живеят според принципите на хаосът всеки за себе си, така сякаш другите не същестуват.
По този начин те стават съучастници на планирато рушене на жизнаната им среда в името контролираният хаос на новият световен богоборен ред.
цитирай
5. nikikm - 3. lidislidis - Споделям написаното.
19.01.2016 00:31
Просто се чувстваш гузна! Нищо не споделяш,приемаш това,което те оправдава, теб и другите,като теб! Когато Родината ти е нападната и умъртвяват народа ти,а ти избягаш на тихо местенце и дори демонстрираш гордо,новото си гражданство,какво да мисля за теб? Красива,интелигентна ...помиярка!Без чест,без чувство за национално достойнство,предала Рода си и пристанала на друг Род,когото по стечение на обстоятелствата също ще предадеш! Ефтиния от която ми се повръща!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drsubev
Категория: Други
Прочетен: 222806
Постинги: 93
Коментари: 118
Гласове: 95
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930